Steeds meer mensen hebben een druk bestaan, waardoor het steeds lastiger wordt om een fysiotherapeutische praktijk te bezoeken.

Mensen cijferen zichzelf steeds meer weg en vergeten daardoor ook steeds meer naar het lichaam te luisteren of hoe men met het lichaam dient om te gaan.

Ook zijn er steeds meer ouderen die langer thuis blijven wonen en dit doen zij het liefst zo zelfstandig mogelijk. Voor hen wordt het daardoor ook steeds lastiger om naar een praktijk te komen

Door fysiotherapie op locatie (thuis, op het werk of sportvereniging aan te bieden, wil ik de drempel om een afspraak te maken verlagen.

Met dit concept voor fysiotherapie wil ik ervoor zorgen dat u zich weer vrij kan bewegen met meer mogelijkheid tot ontspanning en rust. Ook is het mogelijk om op deze manier te revalideren of om aan uw algehele conditie te werken.

Om je klachten goed in kaart te brengen bestaat de eerste afspraak uit een intake, onderzoek en behandeling . Door goed te luisteren naar de klachten die je ervaart, kan ik samen met jou naar een passend behandelplan zoeken zodat je weer vrijer kunt bewegen. En snel van je klachten af bent.