Mijn Visie

Bedrijfsvisie


Steeds meer mensen hebben een druk bestaan, waardoor het steeds lastiger wordt om een fysiotherapeutische praktijk te bezoeken.

Mensen cijferen zichzelf steeds meer weg en vergeten daardoor ook steeds meer naar het lichaam te luisteren of hoe men met het lichaam dient om te gaan.

Ook zijn er steeds meer ouderen die langer thuis blijven wonen en dit doen zij het liefst zo zelfstandig mogelijk. Voor hen wordt het daardoor ook steeds lastiger om naar een praktijk te komen

Door fysiotherapie op locatie (thuis, op het werk of eventueel in een hotel) aan te bieden, wil ik de drempel om een afspraak te maken verlagen.

Met dit concept voor fysiotherapie wil ik ervoor zorgen dat u zich weer vrij kan bewegen met meer mogelijkheid tot ontspanning en rust. Ook is het mogelijk om op deze manier te revalideren of om aan uw algehele conditie te werken.

Om uw klachten goed in kaart te brengen heeft de eerste afspraak de duur van èèn uur. Door goed te luisteren naar de klachten die u ervaart, kan ik samen met u naar een passend behandelplan opstellen zodat u weer vrijer kunt bewegen.

Mijn missie

Mijn missie is dan ook om u zo snel mogelijk op weg te helpen met de doelen die u heeft gesteld, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van de zorg. En dat allemaal op de behandel locatie die u heeft uitgekozen.

 

over mezelf

Na mijn opleiding tot verpleegkundige wilde ik me graag meer verdiepen in het functioneren van het menselijk lichaam. Omdat ik bewegen, maar ook vooral het plezier van bewegen belangrijk vind, kwam ik uit op de opleiding fysiotherapie.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam binnen het mooie vakgebied van de Fysiotherapie.

Na mijn afstuderen heb ik nog ruim een jaar waarnemingen verricht op het adres van mijn laatste stage adres in Zaandam en Krommenie.

Daarna ben ik in een gezondheidcentrum in den Haag gaan werken als algemeen fysiotherapeut. Na daar 3 jaar werkzaam te zijn vond ik het tijd om voor mezelf te gaan starten en zo is Drive-Fysio ontstaan.

Verder ben ik een bezige en creatieve bij, die er van houdt om haar energie kwijt te kunnen, maar ook relaxen vind ik zo nu en dan erg prettig.